پرشتاب ترین خودروهای بازه 1 میلیارد تومان

نگاهی به سریع‌ترین خودروها در بازه قیمتی یک میلیارد تومان

0

یکی از مهم‌ترین مشخصه‌های هر خودرو، شتاب آن خودرو است که در قالب شتاب اولیه، شتاب ثانویه و حداکثر سرعت قابل دستیابی طبقه بندی می‌شود. پرشتاب ترین خودروها در هر بازه قیمتی نیز همواره مورد توجه مخاطبان قرار دارند و بسیاری از مشتریان ترجیح می‌دهند تا خودروهایی با شتاب و کشش قابل توجه را خریداری کنند.

در این نوشته از تسهیل کار، نگاهی به پرشتاب ترین خودروهای بازه یک میلیارد تومان بازار ایران خواهیم داشت. سعی شده است تا خودروها از هر دو نوع صفرکیلومتر و کارکرده در نظر گرفته شوند و البته کارکرد خودروهای کارکرده چندان زیاد نباشد. اگر قصد خرید خودرو در روزهای آتی را دارید و شتاب خودرو مساله‌ای اساسی برای شما محسوب می‌شود، در ادامه متن پرشتاب ترین خودروهای بازه یک میلیارد تومان با ما همراه باشید.

شماره یک، آلفارومئو جولیتا مدل 2014-2015

به جرات می‌توان گفت سریع‌ترین و پرشتاب ترین خودرو در بازه قیمتی یک میلیارد تومان، آلفارومئو جولیتا است. این هاچ‌بک سریع و چابک ایتالیایی با رکورد رسمی شتاب صفر تا صد 7.7 ثانیه، بسیاری از خودروهای گران‌تر و قدرتمندتر از خود را به چالش می‌کشد.

بخش بزرگی از شتاب و کشش فوق‌العاده آلفارومئو جولیتا به واسطه پیشرانه مدرن این خودرو به دست آمده است. پیشرانه چهار سیلندر 1.4 لیتری مولتی ایر به همراه توربوشارژر خود می‌تواند 170 اسب‌بخار قدرت و 250 نیوتن‌متر گشتاور تولید کند. جعبه دنده در نظر گرفته شده برای آلفارومئو جولیتا نیز از نوع شش سرعته اتوماتیک دوکلاچه است که موجب بهبود افزایش شتاب جولیتا شده است.

آلفارومئو جولیتا

با وجود شتاب قابل توجه آلفارومئو جولیتا، پیچیدگی بیش از حد قوای فنی این خودرو تجربه مالکیت بلندمدت این خودرو را دردسرساز خواهد کرد. بنابراین در صورتی که حس می‌کنید آلفارومئو جولیتا خودرو محبوب شما است، پیش از اقدام نهایی برای خرید با کارشناسان و متخصصان حوزه تعمیر و نگهداری خودروهای وارداتی مشورت کنید.

شماره دو، پژو 2008 مدل1398-1399

رتبه دوم در جدول پرشتاب ترین خودروهای بازه قیمتی یک میلیارد تومان، به کراس‌اوور پسابرجامی فرانسوی یعنی پژو 2008 اختصاص می‌یابد. همانند جولیتا، پژو 2008 نیز از پیشرانه‌ای مدرن بهره می‌برد که موجب شده تا این کراس‌اوور شتاب چشم‌گیری داشته باشد.

موتور 1.6 لیتری توربوشارژر EP6 پژو سیتروئن قلب تپنده این خودرو است که حداکثر 163 اسب‌بخار قدرت و 240 نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند. گیربکس پژو 2008 نیز شش سرعته اتوماتیک است که قدرت را به دیفرانسیل جلو ارسال می‌کند. پژو 2008 به واسطه این قوای فنی، قادر است تا در 8.2 ثانیه از حالت سکون به سرعت صد کیلومتربرساعت دست یابد. البته این رقم رسمی است و در شرایط مختلف ممکن است با عدد متفاوتی برای شتاب پژو 2008 روبرو شوید.

پژو 2008

معایب پژو 2008 به مواردی همچون کمبود امکانات رفاهی و هزینه‌های تعمیر و نگهداری معطوف می‌شوند. این خودرو همانند آلفارومئو جولیتا به پیشرانه توربوشارژر مجهز است و برای اطمینان از کارکرد صحیح آن، بایستی نسبت به تعمیرات و سرویس‌های دوره‌ای پژو 2008 حساسیت بسیاری داشته باشید.

شماره سه، ام جی GS‌ مدل 2016-2017

ام جی GS‌ یکی از سریع‌ترین کراس‌اوورهای موجود در بازار ایران است که با وجود شایستگی‌های بسیار، نتوانست در بازار ایران به موفقیت دست یابد. شتاب ام جی GS‌ به صورت رسمی 8.7 ثانیه اعلام شده است که در مقایسه با رقبای چینی و وارداتی رقمی قابل توجه محسوب می‌شود. این شتاب به واسطه پیشرانه قدرتمند ام جی GS‌ فراهم شده است، موتوری با حجم دو لیتر و مجهز به توربوشارژر که حداکثر 217 اسب‌بخار قدرت و 350 نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند.

ام جی GS‌

ام جی GS‌ علاوه بر شتاب قابل قبول، از نظر امکانات رفاهی و ایمنی نیز در سطح مطلوبی قرار دارد. با این حال زیرساخت ارائه خدمات پس از فروش به این خودرو چندان گسترده نیست. همین مساله موجب شده است تا خرید و نگهداری از ام جی GS‌ به معمایی پیچیده برای مالکان این خودرو در ایران تبدیل شود.

شماره چهار، مزدا 3 جدید صندوقدار مدل 1398

مزدا 3 یکی از جذاب‌ترین و پرفروش‌ترین خودروهای بازار ایران طی دهه 1390 خورشیدی بود و محبوبیت آن با وجود توقف تولید دو ساله همچنان ادامه دارد. یکی از دلایل محبوبیت بالای مزدا 3 نزد مشترییان ایرانی، شتاب و کشش قابل توجه این خودرو است که برخلاف رقبا از طریق پیشرانه تنفس طبیعی به دست می‌آید.

موتور دولیتری تنفس طبیعی به همراه گیربکس پنج سرعته اتوماتیک، قوای فنی مزدا 3 را تشکیل می‌دهند که با یکدیگر سازگاری قابل توجهی دارند و موجب می‌شوند تا مزدا 3 رکورد شتاب 9.2 ثانیه را به صورت رسمی ثبت کند.

مزدا 3

مزدا 3 برخلاف چند خودرو گذشته، پیشرانه پیچیده‌ای ندارد و نگهداری آن برای مالکان بسیار کم‌هزینه‌تر از رقبای هم‌قیمت و مجهز به پیشرانه توربوشارژر خواهد بود. با این حال قیمت بالا در مقایسه با خودروهای هم‌رده و قیمت گزاف قطعات ظاهری، دو عیب بزرگ مزدا 3 در مقایسه با رقبایی همچون کیا سراتو مونتاژی سایپا محسوب می‌شوند.

شماره پنج، چری تیگو 7 صفرکیلومتر

چری تیگو 7 یکی از خودروهای مهم و تاثیرگذار بازار ایران در نیمه دوم دهه 1390 خورشیدی بود، چرا که مشتریان ایرانی مفهوم کراس‌اوور لوکس چینی را با این خودرو شناختند. یکی از بزرگترین مزایا چری تیگو 7 شتاب و کشش رضایت‌بخش این خودرو است که با استفاده از موتور 1.5 لیتری توربوشارژر به دست آمده است.

پیشرانه 1.5 لیتری توربوشارژر ACTECO برای نخستین بار در چری تیگو 7 ظاهر شد و پس از کسب نتایج مطلوب، در سایر خودروهای چری و ام وی ام نیز مورد استفاده قرار گرفت. این پیشرانه از سیستم تزریق غیرمستقیم سوخت استفاده می‌کند و با سوخت کم‌کیفیت سازگار است و در کنار آن می‌تواند 147 اسب‌بخار قدرت و 210 نیوتن‌متر گشتاور تولید کند.

چری تیگو 7

گیربکس شش سرعته اتوماتیک دوکلاچه و سیستم انتقال قدرت دیفرانسیل جلو نیز نقش پررنگی در ثبت شتاب صفر تا صد 10.2 ثانیه‌ای چری تیگو 7 داشته‌اند. خوشبختانه زیرساخت ارائه خدمات پس از فروش به چری تیگو 7 در سراسر کشور گسترده است، از این رو خرید و نگهداری از آن برای مالکان چندان مشکل‌ساز نخواهد بود.

جمع‌بندی، شتاب و دردسر، دو عامل تکمیل‌کننده یکدیگر!

اگر به اتومبیل‌های ذکر شده در لیست پرشتاب ترین خودروهای بازه قیمتی یک میلیارد تومان بازار ایران نگاهی بیندازید، متوجه خواهید شد که اکثر آن‌ها به پیشرانه توربوشارژر مجهز هستند. استفاده از پیشرانه‌های کم‌حجم توربوشارژر طی سالیان اخیر در صنعت خودروسازی جهان به روندی مرسوم تبدیل شده است اما متاسفانه زیرساخت ارائه خدمات به بسیاری از خودروهای توربوشارژر در ایران وجود ندارد. به همین دلیل توصیه می‌شود تا پیش از انتخاب یک خودرو با پیشرانه توربوشارژر در هر بازه قیمتی، شرایط ارائه خدمات به آن خودرو را مورد تحقیق و بررسی قرار دهید تا از مشکلات آینده و دردسرهای ناخواسته جلوگیری به عمل آید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.