دیگنیتی بخریم یا فیدلیتی؟

0

از میان تمامی محصولاتی که به تازگی راهی بازار کشورمان شده‌اند، دو خودروی فیدلیتی و دیگنیتی به‌واسطه فعالیت‌های گروه بهمن تواسنته‌اند بسیار سریع‌تر از سایر محصولات تازه‌نفس بازار نام خود را در میان مخاطبین ایرانی جا بیندازند. از همین‌رو قصد داریم در این مقاله از سری مقالات مجله خودرو تسهیل کار با یک بررسی جانانه به این سوال پاسخ دهیم که دیگنیتی بخریم یا فیدلیتی؟

بیش از دو سال است که واردات خودرو به کشورمان متوقف شده است و در این مدت خودروسازان کوچک و بزرگ کشور سعی کرده‌اند تا با عرضه محصولات جدید، خلا به وجود آمده در بازار را پر کنند. بهمن موتور نیز که سابقه طولانی در همکاری با برندهای معتبری همچون مزدا، میتسوبیشی و فاو را در کارنامه دارد، تصمیم گرفت تا دو کراس‌اوور جدید را با برند اختصاصی خود به بازار عرضه کند. این دو کراس‌اوور دیگنیتی و فیدلیتی نام دارند که طی مدت اخیر به دست مشتریان رسیده‌اند.

در یک مقایسه دیگنیتی و فیدلیتی می‌توان گفت که فیدلیتی یک کراس‌اوور کوپه با ظاهری اسپرت است که برای جلب نظر مشتریان جوان طراحی شده است و در سوی مقابل فیدلیتی کراس‌اوور خانوادگی است که می‌تواند جایگزین هیوندای سانتافه باشد. برخی مشخصات فنی و قیمت این دو کراس‌اوور بهمن موتور شبیه به یکدیگر هستند، از این رو پاسخ به این سوال که دیگنیتی بخریم یا فیدلیتی به سادگی امکان‌پذیر نخواهد بود و لازم است تا بررسی‌های بیشتری در این زمینه انجام شود. با ما در ادامه متن همراه باشید تا نگاهی به دو محصول جدید بهمن موتور داشته باشیم.

بهمن دیگنیتی

دانگ‌فنگ iX5 که در ایران با نام دیگنیتی شناخته می‌شود، یک کراس‌اوور متوسط و نسبتا لوکس است که از جدیدترین محصولات دانگ فنگ نیز به شمار می‌رود. این کراس‌اوور در هر بازار با نامی متفاوت عرضه می‌شود و در کشورمان نیز با لوگو اختصاصی و نام دیگنیتی معرفی شده است. تولید دیگنیتی در سرزمین اصلی از سال 2018 آغاز شده است و در ایران نیز از سال 1399 میزبان این کراس‌اوور کوپه هستیم.

دیگنیتی

به جرات می‌توان گفت که نخستین مزیت دیگنیتی برای خریداران ایرانی، طراحی زیبا و جذاب آن است. طی سالیان اخیر محصولات چینی مختلفی به بازار ایران عرضه شده‌اند که اکثر آن‌ها را خودروهای اقتصادی با ظاهر ساده تشکیل می‌دادند اما دیگنیتی با جلوپنجره تهاجمی و سقف شیب‌دار، به راحتی می‌تواند نظر مثبت مشتریان ایرانی را به خود جلب کند. کابین خودرو نیز ظاهری به روز و ارگونومیک دارد و موجب تغییر تفکر مشتریان ایرانی نسبت به خودروهای چینی خواهد شد.

زیر کاپوت دیگنیتی پیشرانه 1.5 لیتری توربوشارژر با 148 اسب‌بخار قدرت و 220 نیوتن‌متر گشتاور قرار دارد. گیربکس اتوماتیک CVT نیز انتقال قدرت به دیفرانسیل جلو را انجام می‌دهد. از نظر امکانات رفاهی و ایمنی، دیگینتی در شرایطی کاملا مطلوب قرار دارد و به راحتی می‌تواند بزرگان این رده را به چالش بکشد. توانایی‌های فنی دیگنیتی نیز قابل قبول هستند و با توجه به ابعاد و اندازه خودرو، این خودرو عملکرد مناسبی در مانورها از خود نشان می‌دهد. فضای صندوق عقب این خودرو نیز در صورت تا شدن صندلی‌ها 780 لیتر فضا را در اختیار مالک قرار می‌دهد که رقمی خارق‌العاده برای یک شاسی‌بلند متوسط محسوب می‌شود.

داخل دیگنیتی
فضای کابین دیگنیتی

از جمله امکانات رفاهی و ایمنی دیگنیتی می‌توان به این موارد اشاره کرد: سنسور پارک جلو و عقب، سنسور باران، کنترل کشش، کنترل پایداری، سنسور نور، شش کیسه هوا، فرمان برقی، سیستم صوتی با شش بلندگو به همراه نمایشگر، تریم چرمی کابین، سانروف و سقف پانوراما و آینه جانبی تاشو برقی با گرمکن. علاوه برآن دیگنیتی موفق به کسب پنج ستاره کیفی از موسسه استاندارد ایران نیز شده است. چری تیگو 7 بزرگترین رقیب دیگنیتی در بازار محسوب می‌شود، هرچند کوپا T210 و اس دبلیو ام G01‌ را نیز می‌توان به عنوان رقبای دیگنیتی برشمرد.

بهمن فیدلیتی

فیدلیتی
بهمن فیدلیتی

در ادامه مقاله دیگنیتی بخریم یا فیدلیتی، قصد داریم به بررسی فیدلیتی بپردازیم. مدتی بعد از عرضه دیگنیتی، دومین کراس‌اوور بهمن موتور با نام اختصاص فیدلیتی به بازار عرضه شد. این خودرو در حقیقت جتور X70S نام دارد که محصولی از زیرمجموعه چری است و در سال 2018 به بازار عرضه شده است. تولید و عرضه فیدلیتی با تیپ پرایم از ابتدای سال 1400 آغاز شده است.

ظاهر فیدلیتی همانند هر کراس‌اوور خانوادگی دیگر بدون آلایش است و با هدف حفظ تناسب و جذابیت در بلندمدت طراحی شده است. مزیت بزرگ فیدلیتی در کابین این خودرو نهفته است، جایی که سه ردیف صندلی با گنجایش هفت نفر انتظار مشتری را می‌کشند. از نظر امکانات ایمنی و رفاهی نیز این خودرو به خوبی مجهز شده است اما اگر به دنبال کیفیت هستید، دیگنیتی گزینه بهتری برای شما خواهد بود. کنترل کشش و کنترل پایداری، چهار کیسه هوا، سیستم صوتی با هشت بلندگو، سنسور پارک عقب و جلو، سیستم ورود و استارت بدون کلید، شارژر بی‌سیم، سانروف، سقف پانوراما و آینه جانبی تاشو برقی با گرمکن بخشی از امکانات رفاهی و ایمنی فیدلیتی به شمار می‌روند.

داخل فیدلیتی
کابین فیدلیتی

همانند دیگنیتی یک پیشرانه 1.5 لیتری توربوشارژر وظیفه قدرت رسانی به فیدلیتی را برعهده دارد که حداکثر 155 اسب‌بخار قدرت و 230 نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند. این پیشرانه با موتور نصب شده در کراس‌اوورهای چری مشترک است و بنابراین مشکلی از بابت دسترسی به خدمات پس از فروش نخواهید داشت. گیربکس شش سرعته اتوماتیک دوکلاچه نیز وظیفه انتقال قدرت به چرخ‌های جلو را برعهده دارد که نسبت به گیربکس CVT دیگنیتی عملکرد بهتری دارد اما در ترافیک‌های شهری چندان موثر عمل نمی‌کند. کی ام سی K7 و جی ام سی S350‌ دو رقیب عمده فیدلیتی در بازار ایران هستند.

جمع‌بندی، دیگنیتی بخریم یا فیدلیتی؟

پاسخ به این پرسش که دیگنیتی بخریم یا فیدلیتی، تا حد زیادی به نیازها و خواسته‌های مشتریان بستگی دارد. اگر شما به دنبال محصولی واقعا جدید و متفاوت در بازار هستید و تمایل دارید تا از امکانات روز بازار خودرو جهان بهره‌مند شوید، دیگنیتی انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود. کیفیت ساخت این خودرو نظر مثبت شما را جلب خواهد کرد و علاوه‌بر آن ظاهر دیگنیتی نیز می‌تواند تا مدتی چشم‌ها را به خود خیره کند.

در سوی دیگر فیدلیتی گزینه‌ای مناسب برای مشتریان محافظه‌کاری است که برای ویژگی‌های کاربردی همانند فضای کابین و قسمت بار حجیم، اهمیت بیشتری قائل هستند و تمایل به مالکیت بلندمدت یک خودرو دارند. فیدلیتی ظاهر خیره‌کننده‌ای ندارد، اما برای سفرهای خانوادگی گزینه‌ای بهتر از این خودرو در شرایط فعلی بازار نخواهید یافت. در پایان می‌توانید نظرات خود را درباره دو خودروی فیدلیتی و دیگنیتی با ما به اشتراک بگذارید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.