راهنمای خرید خودروهای 300 میلیونی بازار

0

اگر شما هم جز کسانی هستید که می‌خواهید با قیمتی کمتر از 300 میلیون تومان برای خرید خودرو خانوادگی و کم استهلاک اقدام کنید در ادامه با مجله تسهیل کار همراه باشید.

خرید خودرو به نوبه خود از پیچیدگی‌های فراوانی برخوردار است و شخص خریدار باید به جزئیات فراوانی همچون مشخصات فنی، وضعیت خدمات و قطعات، قیمت یا حتی مقدار استهلاک آ ن دقت کند. برای خریدی مطمئن و رضایت بخش بهتر است در ابتدا با توجه به بودجه مورد نظر خود چند گزینه احتمالی را انتخاب کرده و در مورد مزایا و معایبشان تحقیق کنید. در این مقاله سعی شده تا از میان تمامی خرید خودرو صفر کیلومتری که در رنج قیمتی کمتر از 300 میلیون تومان قرار دارند 5 سدان برتر صفر کیلومتر از لحاظ فضای کابین، توان فنی و محبوبیت را بررسی کرده و شما مخاطبین گرامی را از مزایا، معایب و مشخصات فنی‌شان مطلع کنیم.

راهنمای خرید خودرو های 300 میلیونی بازار

در ادامه مقاله راهنمای خرید خودروی صفر کیلومتر 300 میلیون تومانی، به بررسی فنی و امکانات رفاهی ماشین‌های زیر می‌پردازیم:

پژو پارس LX

خرید پژو پارس
پژو پارس LX

پژو پارس یک سدان خانوادگی است که در واقع نمونه ایرانیزه شده‌ پژو 406 فرانسوی محسوب می‌شود. از سال 1379 تاکنون تیپ‌های مختلفی از این خودرو به بازار عرضه شده است که تیپ پایه آن پژو پارس سال نام دارد. برخلاف نمای ظاهری، در سال 1393 طراحی کابین پژو پارس سال تغییرات چشمگیری را تجربه کرد که باعث شد کمی زیباتر از قبل به نظر برسد، اما کیفیت ساخت اجزای کابین به طور چشمگیری کاهش پیدا کرده است!

پژو پارس LX در بخش فنی به یک پیشرانه 1.6 لیتری 4 سیلندر موسوم به TU5 مجهز شده است که در بسیاری دیگر از محصولات ایران خودرو از آن بهره‌گرفته شده است. این خودرو که از توان تولید 110 اسب‌ بخار قدرت و   نیوتن‌متر گشتاور برخوردار است در مقایسه با موتور XU7 استفاده شده در پارس سال از صدا، لرزش و همینطور استهلاک کمتری برخوردار است اما از لحاظ چلاکی کمی در مقابل این خودرو ضعیف‌تر عمل می‌کند.  مصرف سوخت ترکیبی پژو پارس سال حدود 9 لیتر در هر صد کیلومتر است که در مقایسه با اغلب خودروهای همرده مصرف سوخت بسیار بالایی محسوب می‌شود. در یک نگاه کلی می‌توان پژو پارس سال را یک سدان جادار و خوش تیپ دانست که با وجود استهلاک و مصرف سوخت بالا، طرفداران فراوانی در رنج قیمتی 300 میلیون تومان دارد.

سمند LX EF7

بهرترین سدان های 300 میلیونی بازار
سمند EF7

اگر در این رنج قیمتی به دنیال خرید خودرو سدان سایز متوسط خانوادگی هستید،سمند LX EF7 می‌تواند انتخاب خوبی برای شما باشد. این خودرو اولین بار در سال 1389 در سبد محصولات ایران خودرو قرار گرفت. این خودرو هم اکنون در دو مدل بنزینی و دوگانه‌سوز به بازار عرضه می‌شود که هر دو خودرو از پیشرانه و امکانات یکسانی برخوردار هستند، اما آنچه مسلم است تیپ دوگانه سوز علاوه‌بر بنزین قابلیت استفاده از گاز CNG را نیز دارد. لازم به ذکر است که مدل بنزین سوز سمند LX EF7 کمی بعد از نمونه دوگانه سوز و در سال 1390 به بازار عرضه شد.

موتور 4 سیلندر 1645 سی‌سی این خودرو در زمان استفاده از بنزین توانایی تولید 113 اسب بخار قدرت و 155نیوتن متر گشتاور را دارد، اما زمان استفاده از گاز CNG  از توان خروجی آن کاسته شده و به 100 اسب بخار قدرت و 136 نیوتن‌متر گشتاور می‌رسد؛ یک گیربکس 5 سرعته دستی نیز وظیفه انتقال نیروی پیشرانه به چرخ‌های جلو این سدان 1344 کیلوگرمی را بر عهده دارد.

مصرف سوخت ترکیبی سمند LX EF7 در حالت بنزین برابر 7.5 لیتر و در حالت گاز برابر 7.8 متر مكعب گاز است که در مقایسه با مصرف سوخت ترکیبی سمند LX معمولی دوگانه سوز مصرف بسیار مناسبی به نظر می‌رسد. در مجموع می‌توان گفت که سمند LX EF7 یک سدان خانوادگی با مصرف سوخت اقتصادی است که شاید از لحاظ امکانات و چالاکی در وضعیت مناسبی نباشد، اما مطمئنا در رنج قیمتی خود می‌تواند تمامی کسانی را که به دنبال خرید یک سدان خانوادگی کم مصرف و جادار هستند را راضی نگاه دارد.

سورن پلاس

سورن پلاس
سورن پلاس

اگر قصد خرید خودرو صفر کیلومتر در رنج قیمتی 300 میلیون تومان را دارید، سورن پلاس قطعا می‌تواند یکی از انتخاب‌های شما باشد. این خودرو از لحاظ فنی هیچ‌گونه تفاوتی با سورن LX ندارد، اما برخی جزئیات ظاهری آن نظیر گرافیک داخلی چراغ‌ها، بهبود رودری‌ها، اضافه شدن نمایشگر کامپیوتر سفری به بالای داشبورد، تغییر غربیلک فرمان، اضافه شدن باله عقب و… نسبت به قبل به‌روزرسانی شده است.

سمند سورن پلاس همچون گذشته موتور ef7 را در سینه جای داده و قدرتی معادل ۱۱۵ اسب بخار را از درون آن بیرون می‌کشد. همچنین گیربکس دستی ۵ سرعته طبق روال معمول گشتاور ۱۵۹ نیوتن متر را به سوی چرخ‌های جلو انتقال خواهد داد. سورن پلاس حدود ۱۲۵۷ کیلوگرم وزن دارد و قادر است ظرف مدت ۱۲ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت دست پیدا کند و به طور میانگین به ازای پیمودن هر ۱۰۰ کیلومتر مسافت حدود ۷.۴۹ لیتر سوخت مصرف خواهد کرد.

امکانات رفاهی سورن پلاس نیز نسبت به گذشته چندان تغییر اساسی را تجربه نکرده و اضافه شدن کروز کنترل را می‌توان مهم‌ترین تغییر این بخش تلقی کرد. سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک با دریچه سرنشینان عقب، ترمزهای ضد قفل ABS، EBD، دو کیسه هوای جلو، دیلایت، آینه‌های تاشونده برقی خودکار، شیشه‌بالابرهای برقی هوشمند، صندلی با دوخت قرمز، ایموبلایزر، سیستم هشدار موانع عقب، تنظیم برقی صندلی، دسترسی به صندوق از داخل کابین، چراغ بدرقه، کامپیوتر سفری و موکت سقف جدید مشابه دنا را باید به عنوان مهم‌ترین تجهیزات رفاهی محصول جدید ایران خودرو در نظر بگیریم.

206 صندوقدار

206 صندوقدار
پژو 206 صندوقدار

در ادامه مقاله مربوط به راهنمای خرید خودرو 300 میلیونی به پژو 206 صندوقدار می‌رسیم؛ یکی دیگر از محصولات ایرانیزه شرکت ایران خودرو است که اولین بار در سال 1385 و در هشت تیپ مختلف بر روی خط تولید ایران خودرو قرار گرفت. از میان تیپ‌های مختلف پژو 206 صندوقدار هم اکنون تنها تیپ V8 آن به بازار عرضه می‌شود و سایر تیپ‌ها در سال 1397 از چرخه تولید حذف شدند.  پژو 206 صندوقدار V8 با همان پیشرانه پژو 206 تیپ 5 (TU5) راهی بازار شده است. این پیشرانه 1.6 لیتری 4 سیلندر توان تولید 105 اسب بخار قدرت و 142 نيوتن متر گشتاور را دارد. نیرو این پیشرانه از طریق یک گیربکس 5 سرعته دستی به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود تا پژو 206 صندوقدار 1086 کیلوگرمی بتوند طی زمانی در حدود 12 ثانیه سرعت خود را از 0 به 100 کیلومتر بر ساعت برساند.

اگر از خانواده پرجمعیتی برخوردار هستید بهتر است خرید پژو 206 صندوقدار را فراموش کنید، زیرا این خودرو از فضای کابین محدود‌تری نسبت به سمند LX یا پژو پارس برخوردار است و حتی متریال استفاده شده در کابین نیز از کیفیت بسیار پایینی برخوردار هستند. براساس اطلاعات درج شده در سایت رسمی ایران خودرو مصرف سوخت ترکیبی پژو 206 صندوقدار برابر با 6.6 لیتر در هر صد کیلومتر است که مصرف سوخت مناسبی برای یک سدان شهری محسوب می‌شود.در حال خاضر نمونه صفر کیلومتر پژو 206 صندوقدار مدا 99 را می‌‌‌توان در رنج قیمتی حدود 300 میلیون تومان خریداری کرد.

رانا پلاس

خرید خودرو
رانا پلاس

اولین‌بار در سال 1399 بود که ایران خودرو تصمیم گرفت تا نسخه جدیدتر رانا LX را پس از یک دهه تولید روانه بازار کند، خودرویی که سرانچام با نام رانا پلاس در اختیار خریداران ایرانی قرار گرفت. زیر کاپوت این خودرو همچنان پیشرانه 1.6 لیتری TU5 و  گیربکس 5 سرعته دستی به بازار عرضه می‌شود؛ بنابراین می‌توان گفت که تغییرات رانا پلاس در مقایسه با رانا معمولی به ظاهر داخلی و خارجی خلاصه می‌شوند و می‌توان این خودرو را یک فیس‌لیفت براساس رانا اصلی قلمداد کرد. البته به زودی نمونه‌ای از رانا پلاس با موتور TU5 پلاس و گیربکس 6 نیز قرار است راهی بازار شود.

به طور کلی تغییرات ظاهری رانا پلاس نیز شامل تغییر گرافیک چراغ‌های جلو و عقب، تغییر جلوپنجره، تغییر مجموعه نشانگرها، داشبورد با طراحی جدید، زه‌های همرنگ بدنه و قالپاق‌ها با طرح جدید هستند؛ فرمان این خودرو نیز مشابه پژو 207i است و به دکمه‌های کنترلی برای تنظیم ضبط و کروز کنترل مجهز شده است.

بزرگترین آپشن اضافه شده به رانا پلاس در مقایسه با رانا عادی کروز کنترل است که رانندگی با این خودرو در اتوبان‌ها را ساده‌تر از گذشته خواهد کرد. سایر تجهیزات این خودرو نیز شامل مواردی از این قبیل می‌شوند: سنسور پارک عقب به همراه سیستم هشدار دهنده، چراغ‌های مه شکن جلو و عقب، چراغ بدرقه، سیستم صوتی به همراه چهار بلندگو، آنتن اکتیو، کیسه هوای راننده و سرنشین، سیستم تهویه با تنظیم دستی، آینه‌های جانبی برقی با گرمکن و روکش پارچه‌ای صندلی‌ها.

در پایان مقاله بهترین خودروهای 300 میلیونی بازار، می‌توانید نظر خود را در مورد مطالب درج شده در متن و همینطور خرید خودرو در این رنج قیمتی با ما و سایر مخاطبین سایت تسهیل کار به اشتراک بگذارید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.